Kampanjkod
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Grattis! Du har en kampanjkod. Hur använder man den?

Alla koder kan endast (!) användas före registrering. Det betyder att du måste välja alternativet "Registrera" och ange kampanjkoden i det nedre vänstra fältet - "Jag har en kampanjkod". Det sista steget är att trycka på "Tillämpa" där.

Kampanjkoden kommer att tillämpas och en ny bonus kommer att visas i listan - den kommer att markeras som vald.

Därefter kan du enkelt fortsätta med din registrering.

När allt är klart kommer bonusen att visas i avsnittet "Kampanjer" på ditt konto.

Nu är du redo att använda din gratisbonus!