Alla samlingarBonusar
Välkomstbonuspaket
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välkomstbonusar finns tillgängliga för alla nya spelare utan insättningar.

Du kan bara välja en.

För att göra det, välj en under registreringen av ditt konto. Du kan också göra det efter registreringen i avsnittet "Kampanjer".

Efter att bonusen har aktiverats är det viktigt att kontrollera den minsta insättningen som krävs för att lösa in bonusfunktionerna.

1. Kontrollera den minsta insättningen för att aktivera funktionerna.

2. Gör en insättning.

Nu kan du använda bonusfunktionerna i specifika spel (mer information om själva bonusen).