Felmeddelanden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här är en kort lista över vad du ska göra om du stöter på ett felmeddelande på webbplatsen:

1. Fel, åtgärden kan inte utföras igen - vanligtvis visas detta meddelande när du försöker skapa flera uttagsförfrågningar efter varandra. I så fall måste du vänta en stund och sedan skapa en ny förfrågan.

2. Fel, uttagsbeloppet är mycket högre än den totala insättningsbeloppet - du kan se detta meddelande om du försöker ta ut en summa som är 5 gånger större än din insatta summa.

3. Fel, inmatade data är inte korrekta - detta meddelande visas när du försöker ange ogiltiga data i något fält (KYC-formulär eller kortuppgifter). Du måste kontrollera informationen och ange korrekta uppgifter.

4. Fel, funktionen är tillfälligt otillgänglig - detta meddelande visas när du försöker ta ut saldo med en aktiv bonus på ditt konto. Först måste du antingen omsätta bonusen eller avbryta den via bonussidan.

5. Otillräckligt saldo! - du kan stöta på detta meddelande när du försöker spela med bonusbalans. Bonusfonder kan bara spelas i exklusiva spel: Tower, Crash, Double, Plinko och Dice.

6. Fel, inte tillräckligt med saldo! - detta meddelande kan dyka upp när du försöker spela med en bonusbalans. Prova att bara uppdatera sidan. Om det inte hjälper kan du försöka logga ut från ditt konto, rensa cache och cookies, logga in igen på ditt konto och försöka köra spelet igen.