Helgbonus
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Denna bonus är exklusiv för Välkomstpaketet och Välkomstinsättningsbonusen. Att aktivera någon av dessa bonusar inaktiverar de andra utan möjlighet till återaktivering.

Denna bonus är endast tillgänglig under helgen från fredag 00:00 UTC till söndag 00:00 UTC.

Du kan aktivera den vid registrering av ett konto. Du kan också göra det efter registreringen i avsnittet "Kampanjer".

Efter att bonusen har aktiverats är det viktigt att kontrollera den minsta insättning som krävs för att lösa in bonusfunktionerna.

1. Kontrollera den minsta insättningen för att aktivera funktionerna.

2. Gör en insättning.

Nu kan du använda bonusfunktionerna i angivna spel (mer information om själva bonusen).