Verifiering
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Verifiering är processen för att bekräfta äktheten av information eller en persons identitet. Vanligtvis innebär detta att tillhandahålla ytterligare detaljer eller dokument som bevisar att du är den du påstår dig vara. Det kan inkludera att verifiera din e-postadress och lämna in identifikationsdokument.

Varför är Verifiering Viktigt?

1. Säkerhet: Den främsta anledningen till verifiering är att skydda ditt konto mot obehörig åtkomst.

2. Förebyggande av Bedrägerier: Verifiering hjälper till att förhindra bedrägliga aktiviteter.

3. Förtroende: Verifiering bygger förtroende mellan dig och webbplatsen.

Verifiering utförs efter registrering av ett konto eller före den första insättningen/uttaget. Alla dokument ska skickas till vår livechatt. För att hjälpa dig att förbereda, här är en lista över dokument som krävs för verifieringsprocessen:

• ID-handling - en selfie med pass eller ID-kort, så att ansiktet och det fullständiga namnet är tydligt synliga + selfien med en lapp med texten "endast för spinarium.com".

• Kortbekräftelse (om du har använt några kort) - foto på alla kort som används på kontot med endast de första 6 och sista 4 siffrorna synliga samt kortinnehavarens namn synligt.

• Adressbevis - ett dokument som bekräftar bostadsadressen.

• KYC - se till att KYC-formuläret i ditt konto är ifyllt.