Alla samlingarVanliga frågor
FAQ - Vanliga Frågor
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Bonusbalansen är endast tillgänglig för överföring till huvudbalansen.

Insatser med bonusbalans är endast tillgängliga i originalspel: Crash, Dice, Double, Plinko, Tower.

Varför har mitt konto blivit blockerat?

Om ditt konto har begränsats på något sätt bör du se en notis på webbplatsen. Om du behöver mer information om detta eller inte vet vad du ska göra, kontakta supporten. Observera att det inte är tillåtet att ha flera konton; om upptäckt kommer alla konton att blockeras. Om du av misstag har skapat ett duplicerat konto, kontakta omedelbart supporten.

Kan jag ta bort mitt konto?

Om du vill ta bort ditt konto, kontakta oss genom vårt supportteam. Observera att förfrågningar om att ta bort ditt konto för att kringgå restriktioner och förbud eller för att skapa ett dubbelt konto med samma identitet inte är tillåtna.

Hur får jag gratis pengar?

Vi har fantastiska giveaways hela tiden. Se till att följa oss på Telegram, Twitter, Facebook och Instagram så att du inte missar dem!

Vilka är kraven för uttag?

För att ta ut pengar måste du ha gjort en insättning. Efter att ha gjort en insättning måste användarna satsa hela beloppet av insättningen innan de kan ta ut pengar. Om du får ett felmeddelande när du försöker göra ett uttag bör det direkt berätta vad problemet är. Om bonusen är aktiv kan du inte heller ta ut pengar. Om du fortfarande behöver mer hjälp eller information, kontakta supporten.

Vad är minimibeloppet för insättning?

Minsta värdet av en skin för insättningar är cirka $0.6. Minimal betalning för insättningar är cirka $2, beroende på betalningsmetoden. Minsta kryptoinvesteringsinsättning börjar från cirka $10, beroende på vald mynt. Du kan ta reda på de minsta beloppen genom att titta på motsvarande underavsnitt av tillgängliga metoder.

Varför kan jag inte finansiera mitt konto med kreditkort?

Våra betalningsleverantörer kan ha begränsningar eller ett skydd mot bedrägerier. Dessutom finns det dagliga gränser, så om du försöker göra flera insättningar under en 24-timmarsperiod kan du inte göra en insättning igen. Om betalningen misslyckas bör du få ett felmeddelande som förklarar varför betalningen misslyckades.