Storting
Support Customer avatar
Geschreven door Support Customer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een storting te doen, opent u uw profiel en gaat u naar de sectie "Storting".

U ziet alle beschikbare methoden voor u. Kies een methode naar keuze, voer alle benodigde gegevens in en bevestig de transactie.

Zorg ervoor dat u deze ook aan uw kant bevestigt. Dit kan een bevestiging per e-mail/SMS zijn of via de app van de bank.

Over het algemeen duurt de procedure ongeveer 5-20 minuten, maar het kan tot 5 werkdagen duren, afhankelijk van de voorwaarden van de betalingsprovider.