Insättning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att göra en insättning, öppna din profil och gå till avsnittet "Insättning".

Du kommer att se alla tillgängliga metoder för dig. Välj vilken metod du vill, ange alla nödvändiga uppgifter och bekräfta transaktionen.

Se till att du också har bekräftat det från din sida. Det kan vara en bekräftelse via e-post/SMS eller via bankens app.

Vanligtvis tar proceduren cirka 5-20 minuter, men det kan ta upp till 5 arbetsdagar beroende på betalningsleverantörens villkor.