Uttag
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att starta uttagsprocessen, se till att du har fyllt i KYC-formuläret och framgångsrikt genomfört verifieringsprocessen.

Öppna sedan avsnittet "Uttag" i ditt konto och välj den önskade metoden. Mata sedan in dina uppgifter och bekräfta begäran. En bekräftelse via e-post för ditt uttag krävs också!

När allt är inställt kan du bara vänta. Vanligt uttag kan ta mellan 15-20 minuter till 24 timmar, beroende på vilken metod du använder.